Banánové lievance

bananove-lievance

Lievance na všetky obmeny sú naša pravidelná víkendová tradícia. Aj keď v lete trocha častejšie, lebo na ne môžeme dať kopu čerstvého ovocíčka. V zime sú to práve tieto obľúbené banánové. Praktické najmä vtedy keď máme doma priveľa banánov a nevieme, čo s nimi. Čím zrelšie, tým lepšie. Ideálne raňajky, čo povieš:)

Ingrediencie: (2 porcie)

2 banány

2 vajcia

2 polievkové lyžice hladkej múky

1 kávová lyžička melasy (nemusí byť, pretože banány sú dostatočne sladké)

maslo

Trvanie: 15 minút

Postup:

Všetky ingrediencie vymiešam ponorným mixérom na hladkú hmotu a z cesta na panvici s trochou masla pečieme lievance do zlatohneda. Podávame s obľúbeným ovocím alebo preliate karamelom.

 

 

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.